În cadrul expoziţiei de mobilă PROMOB, vor putea fi admirate şi achiziţionate bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uşi de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajarile interioare şi exterioare.

Gama vastă a produselor şi serviciilor expuse la EXPO CONSTRUCT & AMBIENT cuprinde construcţii civile şi industriale, tehnologii şi materiale de construcţii, utilaje şi echipamente pentru construcţii, amenajări interioare şi exterioare, tehnologii, echipamente şi materiale pentru încălzire, răcire, ventilaţie şi aer condiţionat, produse, echipamente şi sisteme de iluminat, instalaţii de alimentare cu apă, gaze, sanitare, canalizare, automatizări, sisteme de măsurare, control, servicii de curăţenie. Expozanţii îi aşteaptă pe clienţi cu promoţii pe toată perioada târgului.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.