ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ziua Copilului, sărbătorită la Poliţia de Frontieră cu puştii din Timişoara FOTO+VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 200 de copii, elevi ai câtorva şcoli din Timişoara, au participat astăzi la manifestarea dedicată de Poliţia de Frontieră din Capitala Banatului, Zilei Copilului – 1 iunie.

Cu toate că acest eveniment a fost sărbătorit mai devreme, cei mici au fost mai mult decât încântaţi de ceea ce le-au demonstrat poliţiştii de frontieră care au organizat până în cel mai mic amănunt ziua de astăzi. Copiii s-au putut bucura de câteva demonstraţii de dresaj canin, dar ceea ce i-a făcut cu adevărat fericiţi au fost prezentarea echipamntelor de intervenţie şi a tehnicilor de apărare a oamenilor legii.

De departe cel mai apreciat moment al zilei a fost cel de la finalul acestui eveniment, când toţi copiii au putut intra în autospecialele dispuse de poliţiştii de frontieră pe terenul de fotbal din vecinătatea sediului instituţiei situate pe Calea Sever Bocu. ATV-ul, dubele şi chiar armamentul din dotarea oamenior legii au făcut ca Ziua Copilului să fie mai frumoasă pentru micuţii care au ajuns la acest eveniment cu ajutorul profesorilor de la şcoliile la care aceştia studiază.

Bineînţeles că mare parte dintre cei mai mici, după această zi specială, au un nou vis: acela de a deveni poliţişti de frontieră când vor creşte mari.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=ugeVrDE0Ucw&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore