Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDEZASTRU între căminele studenţeşti, de 1 iunie! Un copac s-a PRĂBUŞIT peste...

DEZASTRU între căminele studenţeşti, de 1 iunie! Un copac s-a PRĂBUŞIT peste trei maşini parcate FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ziua de 1 iunie 2014 nu a fost cea mai fericită pentru toată lumea, la Timişoara. Cu atât mai puţin pentru trei dintre studenţii care locuiesc în căminele din Campusul Universitar.

În jurul orei 14:45, vârful unui copac aflat între căminele 8 şi 9 – pe strada Alexandru Vaida, în mijlocul Complexului Studenţesc, a cedat în bătaia vântului şi a ploii, nu foarte puternice abătute asupra oraşului de pe Bega. Bucata de copac a căzut în parcarea dintre cele două cămine „reuşind” să avarieze trei autoturisme parcate.

Dacă Volkswagen-ul Beetle a scăpat cu „răni” superficiale, două dintre maşini, un Ford Focus şi cea de-a treia maşină, un Smart ForTwo, au fost „şifonate” cât se poate de serios. Cele trei maşini nu aveau asigurare CASCO, iar studenţii care le posedă vor fi nevoiţi să-şi achite din propriul buzunar reparaţiile

Pagubele sunt însemnate, însă din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, iar pompierii au ajuns la faţa locului pentru a „debarasa” zona de resturile de copac căzute inclusiv pe carosabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare