ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident! Staţie de autobuz distrusă de o şoferiţă grăbită în Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Staţia de transport în comun de la intersecţia străzilor Divizia 9 Cavalerie şi Calea Sever Bocu, arată ca după bombardament.

Vineri seara în jurul orei 22:00, a fost devastată de şoferiţa unui Mercedes, care a virat la stânga de pe strada Amurgului, şi a pierdut controlul maşini. Într-o fracţiune de secundă, pe fondul neatenţiei în conducere, şi neadaptării vitezei la schimbarea direcţiei de mers, o şoferiţă de 25 ani, a făcut prăpăd în calea ei. A intrat în plin în staţia de autobuz distrugând o bună parte din ea. Norocul şoferiţei a fost că în acel moment nimeni nu se afla în staţie, şi nu a fost rănit. Tânăra şoferiţă cu permis de doar un an de zile şi fără experienţă la volan, a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În schimb s-a ales cu o amendă de 630 de ron, pentru neadaptarea vitezei la schimbarea direcţiei de mers. Cel mai probabil paguba provocată de şoferiţa neatentă, va fi suportată de firma de asigurări. Poliţiştii rutieri au sunat la Retim iar o maşină de curăţat şi-a făcut apariția în câteva minute, pentru a spăla carosabilul de petele de ulei şi cioburile împrăştiate peste tot.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=iuz0t8eyDhA&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore