Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul s-a răzgândit: candidații la alegerile locale pot strânge semnături și în centrul orașului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La două zile de când a decretat că partidele politice nu mai au voie să strângă semnături pentru candidații pe care îi propun pentru alegerile locale în centrul orașului, Nicolae Robu s-a râzgândit. Anunțul a venit și de data aceasta pe Facebook.

Primarul Timișoarei a postat, pe contul său de Facebook, un anunț prin care declară că partidelor politice li se va permite să strângă semnături și în zonele centrale. Din mesaj nu lipsesc notele ironice.

„Stimați candidați la alegerile locale,
Îmi pare rău că v-am supraestimat, considerând că veți avea capacitatea să vă strângeți semnăturile suport de candidatură în respect pentru cetățenii Timișoarei, fără a le știrbi dreptul de relaxare neperturbată în parcuri și pe/în cele câteva străzi/piețe pietonale, ce constituie zona de loisir a orașului.
Luând act de circul pe care-l faceți și pe această temă, exact după același tipar după care ați procedat în toate ocaziile de 4 ani încoace, am decis să cer –atenție la nuanțe: nu să dispun!- Comisiei de ordine publică să se limiteze doar la a vă recomanda să vă orientați pe alte locații –să nu uităm: orașul este al doilea din țară ca suprafață, după București!- decât: Piața Victoriei, strada Alba Iulia, strada Mărășești, strada Pacha, centrul istoric cu cele 4 piețe și 10 străzi devenite pietonale prin ultimele amenajări pe fonduri europene, parcurile orașului, lăsând la latitudinea cetățenilor să aprecieze pozitiv sau negativ, după propria vrere, agasarea la care îi supuneți”, a transmis primarul Nicolae Robu.

Cei care vor să strângă semnături vor trebui să depună o cerere către Comisia de Ordine Publică.

Primarul Timișoarei mai spune că a interzis echipei sale de campanie să strângă semnături pentru propria candidatură la încă un mandat în locațiile menționate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...