Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTradiție. Poliție Locală a mai prins un grup de migranți ajunși ilegal...

Tradiție. Poliție Locală a mai prins un grup de migranți ajunși ilegal în România

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un nou grup de migranți a fost prins de polițiștii locali din Timișoara. Oamenii legii au depistat nu mai puțin de 15 migranți care se ascundeau și care nu aveau asupra lor acte de identitate. De la începutul anului nu mai puțin de 200 de migranți au fost depistați de polițiștii locali.

„Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 02.30, au depistat pe str. Circumvalațiunii, în zona pasajului, un număr de 15 persoane care fac parte din categoria migranților. Este vorba despre 9 adulți și 6 minori, aceștia din urmă cu vârste cuprinse între 2 și 8 ani, toți din Irak. Unul singur dintre ei a putut comunica datele celor depistați, fiind vorbitor de limba engleză și declarând că ar fi venit din Serbia în România. Cum nu aveau documente asupra lor, polițiștii locali i-au predat polițiștilor de la Secția 4 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei. Acesta este cel de-al doilea grup de migranți depistat în ultimele zile după ce sâmbătă un alt grup de 8 persoane fiind depistat pe Splaiul Nicolae Titulescu.„, a informat Poliția Locală.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...