Timp de trei zile, mai exact pe 3, 4 şi 5 octombrie, cu ocazia Festivalului Timland, traseul autobuzului 46 va fi prelungit de la Bastion până la Casa Tineretului şi de la Bastion pe Simion Bărnuţiu, Calea Dorobanţilor, strada Turda, strada Orăştie (Palmierilor) până la Ştrandul Tineretului de unde va ajunge la Muzeul Satului pe Aleea Pădurea Verde. De la Muzeul Satului autobuzul 46 va circula pe traseul cunoscut până la Bastion de unde va ajunge la Casa Tineretului.

Staţiile noi pe traseul prelungit vor fi la: Casa Tineretului pe strada Surorile Martir Caceu (vizavi de Profi), la sala Olimpia, BRD şi apoi la Bastion de unde autobuzul 46 îşi va continua traseul spre Ştrandul Tineretului, Aleea Pădurea Verde, Muzeul Satului, UMT, Gara de Est, Bastion, Casa Tineretului.

Modificarea este valabilă în ziua de vineri, 3 octombrie, începând cu ora 12:00 până noaptea la ora 1:00, iar sâmbătă şi duminică de la ora 10:00 până la ora 1:00. Orarul modificat este disponibil pe www.ratt.ro şi în staţii. Studenții care au deja card RATT beneficiază de călătorie gratuită cu acest mijloc de transport în comun, în cele trei zile de festival.

Festivalul Timland debutează vineri, 3 octombrie, începând cu ora 12:00, iar pentru a vedea ce posibilități de distracție îți oferă intră AICI.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.