Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Începe campania electorală: Monica Macovei vine la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Sâmbătă, 4 octombrie, în intervalul 10:00-11:30, Monica Macovei se va afla la Buziaș unde va vizita Orfelinatul ”Hansel și Gretel” din localitate. Puțin mai târziu, adică de la ora 14:30, la sediul Sense Studio din Timișoara, situat în spatele Fructus Plaza, cu intrare dinspre calea fereată, va avea loc evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidențiale. Începând cu ora 17:00, în același sediu, va avea loc conferința de presă.

În cadrul aceleiași zile, începând cu ora 18:00, Monica Macovei, alături de voluntari, va vizita centrul Timișoarei.

A doua zi, duminică, 5 octombrie, Monica Macovei se va afla la Arad, unde, de la ora 10:00, va vizita Oborul Arad.Trei ore mai târziu, începând cu ora 13:00, va susține o conferință de presă. Seara va reveni la Timișoara pentru a participa, începând cu ora 18:30, la Concertul trupei Pro Musica, spectacol ce va avea loc la Sala Capitol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare