Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialJandarmii din Timișoara au descins în Piața Badea Cârțan! Un traficant de...

Jandarmii din Timișoara au descins în Piața Badea Cârțan! Un traficant de țigări de contrabandă a rămas fără ”marfă”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 2 octombrie 2014, în jurul orei 11:30. un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, a desfăşurat o acţiune punctuală în zona pieţei Badea Cârţan din municipiul Timişoara, pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse accizabile şi de contrabandă.

Jandarmii au depistat un bărbat, în persoana lui T. T., în vârstă de 39 de ani, din Timişoara, care comercializa diferite mărci de ţigări la marginea pieţei agro-alimentare. La vederea patrulei de jandarmi, bărbatul a încercat să ascundă ţigările într-un autoturism Opel Corsa, fără plăcuţe de înmatriculare.

Tecând la legitimarea contrabandistului, jandarmii au descoperit că în interiorul autoturismului se aflau nu mai puțiin de 143 de pachete de ţigări (2.860 de ţigări) netimbrate de contrabandă mărcile Jinling şi Marble.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pentru deţinerea de bunuri accizabile şi de contrabandă, iar ”marfa” va fi predată Direcţiei Regionale Vamale Timiş, în vederea continuării cercetărilor.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare