Ieri, în ultima zi din primul stagiu al iernii, Poli Timişoara a susţinut primul meci amical al acestui an, împotriva sârbilor de la NK Dolina Padina. Meciul s-a disputat pe terenul acoperit de zăpadă, al arenei ”Colterm”, scorul fiind egal, 0-0.

După această partidă, tehnicianul alb-negrilor, Aurel Şunda, a definitivat şi lotul care va face deplasarea în cantonamentul din Antalya (Turcia) acolo unde echipa pleacă în această după-masă.

Efectivul convocat de Şunda este următorul:
Portari: Nuno Claro, Kirev, Pap;
Fundaşi: Bălace, Scutaru, Nohai, Petrovic, Şeroni, Bocşan, Morariju, Dobrosavlevici.
Mijlocaşi: Balaure, Popovici, Keita, Gorobsov, Bărbuţ, Petre, Nanu, Trandu, Poparadu, Dragomir, Rogoveanu, Hasani, Ahmetovic.
Atacanţi: Szekely, Boldea, Staicu, Himcinschi, Ifedayo.

Aşa cum se poate observa lipsesc două nume importante din cadrul lotului, Alin Roman fiind accidentat, în timp ce Claudiu Belu va fi supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, motiv pentru care nu vor face deplasarea în cantonament.

A apărut în schimb un nume nou în rândul elevilor lui Şunda, nigerianul Ifedayo Omusuyie fiind un atacant testat de Poli în meciul de ieri, jucător care a lăsat o impresie suficient de bună pentru ca staff-ul tehnic să-l ia în cantonamentul în care Poli va juca o serie de partide amicale.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.