Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportAlexa, înaintea etapei a III-a: Trebuie să trecem repede peste eșecul cu...

Alexa, înaintea etapei a III-a: Trebuie să trecem repede peste eșecul cu Pâncota și să câștigăm

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Încă sub incidența rezultatului cu adevărat nesatisfăcător obținut de elevii săi în Cupa României, când au pierdut cu 3-2, după ce au condus cu 2-0, partida cu Șoimii Pâncota, Dan Alexa vrea să uite rapid acel rezultat și să se concentreze la maximum pe campionat. ”N-a fost un moment ușor eșecul de la Pâncota, dar trebuie să trecem repede peste asta. Imediat după meci am vorbit cu jucătorii și le-am spus că avem un meci foarte important sâmbătă și trebuie să ștergem cu buretele înfrângerea. A fost un eșec dureros, la modul cum am pierdut jocul, la cum s-au desfășurat ostilitățile pe teren, asta e cea mai mare supărare a noastră. Nu poți să ai jocul în mână, să controlezi meciul de asemenea manieră și apoi să pierzi pe niște greșeli individuale, mai ales la jucătorii ce-ai avem” a spus Alexa, care speră c-a reușit să-și motiveze elevii pentru partida de sâmbătă.

”Suntem în fața unui nou meci important, CSM Râmnicu Vâlcea fiind principala contracandidată la promovare. Este o echipă bună, cu jucători importanți, cu un patron care investește foarte mult. Are la timonă este un antrenor tânăr, pe Eric Lincar, cu rezultate, cu câteva promovări la activ. Vâlcenii au jucători importanți care au evoluat în Liga I și s-au întărit și acum. Ei joacă acasă, însă noi mergem să câștigăm” a explicat tehnicianul alb-negrilor, înainte de plecarea spre Râmnicu Vâlcea.

Antrenorul bănățenilor a explicat și situația accidentaților din lotul pe care-l are la dispoziție. ”Ovidiu Petre revine de luni, când va începe antrenamentele normale cu echipa. Pedro Henrique încă are probleme cu cartea verde, poate până mâine se rezolvă. Poparadu a intrat în programul echipei, dar va trebui să aibă mască de protecție deoarece orice contact în zona nasului îi poate crea probleme” a conchis Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri de verificare, până acum, în...