ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alexa, înaintea etapei a III-a: Trebuie să trecem repede peste eșecul cu Pâncota și să câștigăm

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încă sub incidența rezultatului cu adevărat nesatisfăcător obținut de elevii săi în Cupa României, când au pierdut cu 3-2, după ce au condus cu 2-0, partida cu Șoimii Pâncota, Dan Alexa vrea să uite rapid acel rezultat și să se concentreze la maximum pe campionat. ”N-a fost un moment ușor eșecul de la Pâncota, dar trebuie să trecem repede peste asta. Imediat după meci am vorbit cu jucătorii și le-am spus că avem un meci foarte important sâmbătă și trebuie să ștergem cu buretele înfrângerea. A fost un eșec dureros, la modul cum am pierdut jocul, la cum s-au desfășurat ostilitățile pe teren, asta e cea mai mare supărare a noastră. Nu poți să ai jocul în mână, să controlezi meciul de asemenea manieră și apoi să pierzi pe niște greșeli individuale, mai ales la jucătorii ce-ai avem” a spus Alexa, care speră c-a reușit să-și motiveze elevii pentru partida de sâmbătă.

”Suntem în fața unui nou meci important, CSM Râmnicu Vâlcea fiind principala contracandidată la promovare. Este o echipă bună, cu jucători importanți, cu un patron care investește foarte mult. Are la timonă este un antrenor tânăr, pe Eric Lincar, cu rezultate, cu câteva promovări la activ. Vâlcenii au jucători importanți care au evoluat în Liga I și s-au întărit și acum. Ei joacă acasă, însă noi mergem să câștigăm” a explicat tehnicianul alb-negrilor, înainte de plecarea spre Râmnicu Vâlcea.

Antrenorul bănățenilor a explicat și situația accidentaților din lotul pe care-l are la dispoziție. ”Ovidiu Petre revine de luni, când va începe antrenamentele normale cu echipa. Pedro Henrique încă are probleme cu cartea verde, poate până mâine se rezolvă. Poparadu a intrat în programul echipei, dar va trebui să aibă mască de protecție deoarece orice contact în zona nasului îi poate crea probleme” a conchis Alexa.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore