P1100258

Pe data 10 aprilie 2014, poliţiştii timişeni au înregistrat o sesizare a unui bărbat de 37 de ani, din Timişoara, despre faptul că, în cursul nopţii de 9 spre 10 aprilie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care se afla parcat pe strada Demetriade.

În urma investigaţiilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că suspecţi de comiterea faptei ar fi doi bărbaţi de 57, respectiv 37 de ani, din localitatea Strehaia, judeţul Mehedinţi. În vederea probării activităţii infracţionale, ieri 19 mai a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii pe raza localităţii Strehaia, la domiciliile celor doi bărbaţi.

În garajul deţinut de bărbatul de 37 de ani, poliţiştii au depistat autovehiculul reclamat sustras, acesta fiind indisponibilizat. Prejudiciul în valoare de 36.000 de lei a fost în totalitate recuperat de poliţişti.

În cauză, pe numele celor doi bărbaţi, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here