AcasăStiriEducatieProfesorii, inlocuiti cu politisti locali la Timisoara. Vezi ce i-au invatat pe...

Profesorii, inlocuiti cu politisti locali la Timisoara. Vezi ce i-au invatat pe elevi

Polițiștii locali au susținut lecții de prevenire și au împărțit pliante informative în opt unități de învățământ din Timișoara, de la începutul acestui an.

Polițiștii locali au continuat în această perioadă ședințețe de instruite efectuate periodic la unitățile de învățământ repartizate în vederea supravegherii bunului mers al activității elevilor, aspect stabilit la nivel local în acord cu forțele din cadrul sistemului de ordine și siguranță publică și Inspectoratul Județean Școlar Timiș.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii locali au discutat cu elevii de la Școala Generală ”Rudolf Walther”, unde s-a discutat despre starea de disciplină în rândul elevilor, prezentându-li-se fapte de natură contravențională și infracțională cărora le pot cădea victime sau pe care le pot săvârși. De la începutul acestui an au fost desfășurate un număr de opt astfel de ședințe de prevenire în rândul elevilor de la unități precum Școala Generală nr. 1, Școala Generală nr. 4, Liceul Teoretic ”William Shakespeare” – clasele I-IV, Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida”, Școala Generală nr. 11 și Liceul Teoretic ”Jean-Louis Calderon”. Totodată, au fost împărțite din nou pliante informative cu sfaturi utile referitoare la modul în care elevii trebuie să respecte normele de conviețuire socială și de circulație pe drumurile publice.

”Reamintim că pliantele au fost realizate în cadrul proiectului finanțat de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Timiș, ca parte a proiectului «Prevenirea violenței în școli și a furturilor din buzunare». Poliția Locală Timișoara susține lecții de prevenire în rândul elevilor, la nouă școli din 12 locații pe care le are în supraveghere, așa cum este stabilit la nivelul colaborării dintre forțele din cadrul sistemului integrat de ordine și siguranță publică și Inspectoratul Școlar Județean Timiș. Activitățile de prevenire continuă și în perioada următoare, pe lângă patrulările zilnice în vederea asigurării unui climat de liniște și siguranță pentru elevii de la unitățile de învățământ repartizate”, transmit reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente