AcasăStiriSocialJandarmii timișoreni din Gruparea Mobilă se ”mândresc” cu o nouă reușită. Cum...

Jandarmii timișoreni din Gruparea Mobilă se ”mândresc” cu o nouă reușită. Cum au recuperat un telefon FURAT, la Gara de Nord

Duminică, 22 februarie 2015, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, aflându-se în timpul serviciului în zona Gării de Nord din municipiul Timişoara, au pus ochii pe trei indivizi care, atunci când i-au observat pe oamenii legii, au încercat să fugă în pasajul gării. Ştiind că zona Gării de Nord este o zonă cu potenţial infracţional destul de ridicat, jandarmii i-au interceptat.

Jandarmii au luat la ”puricat” împrejurimile subsolului, moment în care au descoperit, într-un colţ mai întunecat, un smartphone care ”nu mai avea stăpân”, motiv pentru care au trecut la ”întrebări” adresate celor trei ”fugari”. Bărbații au declarat că au găsit telefonul, în centrul Timişoarei şi vroiau să îl vândă ”să facă rost de ceva bănuţi”.

UntitledTrecând la un control corporal amănunțit, jandarmii au găsit şi cartelele telefonului asupra acestora, după care oamenii legii au sunat un număr de telefon din agendă, la celălalt ”capăt al firului” aflându-se tocmai soția celui care a pierdut telefonul. Doamna N.S. a fost deosebit de bucuroasă la auzul veştii că telefonul soţului a fost recuperat. Printr-o postare pe Facebook (vezi foto, stânga), le-a mulţumit jandarmilor grupării, şi în special, plt. maj. Mândruţ Marius, de care colegii lui sunt foarte mândri!

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente