Jandarmii timișoreni din Gruparea Mobilă se ”mândresc” cu o nouă reușită. Cum au recuperat un telefon FURAT, la Gara de Nord

- Advertisement -

Duminică, 22 februarie 2015, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, aflându-se în timpul serviciului în zona Gării de Nord din municipiul Timişoara, au pus ochii pe trei indivizi care, atunci când i-au observat pe oamenii legii, au încercat să fugă în pasajul gării. Ştiind că zona Gării de Nord este o zonă cu potenţial infracţional destul de ridicat, jandarmii i-au interceptat.

Jandarmii au luat la ”puricat” împrejurimile subsolului, moment în care au descoperit, într-un colţ mai întunecat, un smartphone care ”nu mai avea stăpân”, motiv pentru care au trecut la ”întrebări” adresate celor trei ”fugari”. Bărbații au declarat că au găsit telefonul, în centrul Timişoarei şi vroiau să îl vândă ”să facă rost de ceva bănuţi”.

UntitledTrecând la un control corporal amănunțit, jandarmii au găsit şi cartelele telefonului asupra acestora, după care oamenii legii au sunat un număr de telefon din agendă, la celălalt ”capăt al firului” aflându-se tocmai soția celui care a pierdut telefonul. Doamna N.S. a fost deosebit de bucuroasă la auzul veştii că telefonul soţului a fost recuperat. Printr-o postare pe Facebook (vezi foto, stânga), le-a mulţumit jandarmilor grupării, şi în special, plt. maj. Mândruţ Marius, de care colegii lui sunt foarte mândri!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare