Peste 150 de nesimtiti care intra cu masinile in zone pietonale, ”contribuie” la bugetul Timisoarei

153 de sancțiuni au aplicat polițiștii locali pe străzile pietonale din Timișoara, după ce au depistat autoturisme care staționează ăn zone interzise.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au continuat să acționeze în ultima perioadă pe străzile pietonale din oraș, unde s-a sesizat faptul că se parchează autovehicule în locurile în care acest lucru este interzis, fiind instituite în zonă patrule permanente deoarece s-a constatat că zilnic se oprește sau se staționează pe străzile devenite pietonale.

Oamenii legii au aplicat numai în ultima săptămână un număr de 153 sancțiuni contravenționale atât pentru oprire cât și pentru staționare pe străzi precum E. Grigorescu, Gh. Lazăr, Mărășești, G. Mușat, A. Pacha., E. Ungureanu, Cantemir, E. de Savoya, Palanca, P. Țuțea sau chiar în Piața Libertății, fapte prevăzute de OUG 195/2002 și sancționate cu amenzi între 290 și 725 lei și 2-3 puncte penalizare la permis. ”Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere și să nu parcheze în zonele în care acest lucru este interzis deoarece, pe lângă sancțiuni, pot risca și ridicarea autovehiculelor depistate în această situație. Acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare”, transmit reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img