ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Plata cu telefonul mobil a transportului public, prin SMS sau aplicație, introdusa la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a introdus plata cu telefonul mobil a biletului de transport public prin SMS și aplicația mobilPay Wallet. Utilizatorii aplicației pot plăti cu telefonul mobil inclusiv călătoria cu vaporașul, alături de biletul unic de o călătorie și legitimația de o zi pentru mijloacele de transport terestre.

Începând cu această săptămână, timișorenii au acces la cele mai rapide și inovative metode de plată a titlurilor de călătorie operate de Societatea de Transport Public Timișoara prin SMS sau prin aplicația mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți diverse în toate mediile – în magazinele online ale comercianților, la casele de marcat sau în mașinile de taxi, ori direct în aplicație pentru facturi și alte servicii.

Odată cu introducerea posibilității de plată prin SMS și prin aplicația mobilPay Wallet, timișorenii pot achita rapid și simplu transportul public direct de pe telefonul mobil, la orice oră și în orice zi a săptămânii, fără cash sau fără a mai depinde de programul punctelor de vânzare.

Aceștia pot plăti titlurile de călătorie direct prin SMS, dacă la urcarea în mijlocul de transport trimit un mesaj la numărul 7442, cu textul: B urmat de numărul liniei, pentru o călătorie de 60 de minute, textul V pentru 1 călătorie cu vaporașul și ZI pentru legitimația de po zi, valabilă în ziua curentă. Utilizatorii primesc instant prin SMS confirmarea cu codul biletului și durata de valabilitatea a titlului de călătorie achiziționat, pentru a fi prezentat pentru control.

Pentru a plăti cu cardul prin intermediul portofelului electronic mobilPay Wallet, clienții pot descărca gratuit aplicația din Google Play sau App Store, pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS. Astfel, utilizatorul alege tipul biletului și linia dorită, confirmă plata alegând unul din cardurile Visa sau Mastercard deja salvate în aplicație și primește imediat pentru control, prin SMS și în istoricul tranzacțiilor din aplicație, confirmarea plății însoțită de codul biletului și durata de valabilitate a titlului de călătorie cumpărat. Prima plată realizată astfel va fi salvată automat în aplicație cu toate detaliile ei, pentru plăți viitoare și mai rapide, cu un singur click.

“Societatea de Transport Public Timișoara se adaptează cerințelor și tendințelor în ceea ce privește achiziționarea titlurilor de călătorie direct din mijloacele de transport în comun, prin intermediul SMS-ului și a aplicației mobilPay Wallet, două sisteme de plată facile și eficiente pentru călători”, a declarat Nicolae Bitea, director general al Societății de Transport Public Timișoara.

În prezent, cu aplicația mobilPay Wallet sau utilizând serviciile de plată prin SMS operate de NETOPIA Payments, utilizatorii pot plăti titlurile de călătorie pentru transportul public în orașele: Cluj-Napoca, Ploiești, Turda, Alba Iulia, Constanța, Reșița și Timișoara. Primul serviciu de plată a serviciilor de ștransport public a fost activat de companie în 2015. În ultimul an NETOPIA Payments a procesat peste 4 milioane bilete de transport.

Bilet de transport in comun plătit cu Apple Pay la Timisoara

La Timișoara se poate plăti cu APPLE PAY biletul de transport în comun, direct cu ceasul sau cu telefonul.Cea mai nouă tehnologie de plată din România e disponibilă în tramvaie, autobuze sau troleibuze. Apple Pay a fost lansat în România acum 6 zile, în 26 iunie 2019, pe dispozitivele cu sistem de operare iOS.Pentru a plăti biletul trebuie să activezi modul de plată APPLE PAY pe telefon sau pe Apple Watch, după care se apropie telefonul sau ceasul de aparatul albastru disponibil în mijloacele de transport în comun.Simplu, rapid, cu tehnologie de top!

Publicată de Catalin Iapa pe Marţi, 2 iulie 2019
- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore