Reprezentanții Serviciului Transport din cadrul Primăriei Timișoara anunță că în perioada 5-8 iulie, datorită lucrărilor aflate în execuție, traficul rutier va fi oprit complet pe un sector din Calea Aradului, dar și pe străzile Miresei și Amurgului.

Primăria Timișoara are vești proaste pentru șoferii care folosesc Calea Aradului și străzile din această zonă. Pentru finalizarea lucrărilor aflate în curs de execuţie pe artera menționată, municipalitatea a hotărât instituirea unor măsuri radicale în traficul rutier.

Astfel, circulația pe Calea Aradului, tronsonul cuprins între strada Liege şi Piaţa Consiliul Europei, va fi oprită complet, traficul greu fiind deviat de la intrarea în Timișoara, la intersecţia cu strada Grigore Alexandrescu. De asemenea, vor fi închise circulaţiei și străzile Amurgului şi Miresei. Măsura se va institui de vineri, 5 iulie 2019, începând cu ora 20:00 până luni, 8 iulie, la ora 14:00.

De lucrări vor fi afectate și o serie de linii de transport în comun, a căror trasee vor suferi modificări, acesta fiind deviate.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.