AcasăStiriEvenimentFormația celebrei LEPA BRENA cântă la ultima ediţie a Festivalului Lubeniţei de...

Formația celebrei LEPA BRENA cântă la ultima ediţie a Festivalului Lubeniţei de la Gottlob. Ce se întâmplă din 2015

În prima zi a festivalului, vineri, 15 august, vor urca pe scena amenajată lângă baza sportivă, Fraţii Balaci şi Ansamblul Sviniţa, aceștia fiind urmaţi de Slatki Greh, formaţia care cântă cu celebra cântăreață din Serbia, Lepa Brena.

În cea de-a doua zi a evenimentului, pe data de 16 august, pe scena Festivalului Lubeniţei va urca Pera Teodorovici şi The Weekend Band. În program mai sunt cuprinse spectacole oferite de elevii de la Şcoala Generală Gottlob, majoretele din localitate, iar anul acesta alaiul de sărbătoare va fi însoţit și de Fanfara de la Vârşeţ (Serbia).

Nu vor lipsi manifestările sportive, fiind vorba despre campionatul de tenis şi o cupă de mini-fotbal. Oficialitățile comunei timișene au în plan și premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar şi premierea ”lubenițarului” cu cea mai frumoasă grădină. De asemenea, participanții se pot înscrie şi la concursurile de mâncat lubeniţă şi de aruncare cu lubeniţa.

Anul acesta va fi ultimul în care Festivalul Lubeniţei va avea această formă de prezentare. Următoarele ediţii vor oferi o calitate superioară datorită unui proiect câştigat de Primăria Gottlob. Astfel, vor fi achiziţionate 50 de standuri de prezentare, 20 de corturi, 3 cabine wc ecologice, instalaţie audio, staţie cu microfoane şi boxe. Toate acestea sunt o componentă a proiectului câştigat pe Măsura 322 „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”. Valoarea totală a proiectului este de 47.157 euro + TVA.

Programul Festivalui Lubeniței, ediția 2014, arată astfel:

Vineri, 15 august 2014:
– ora 17:00, parada portului popular si spectacol oferit de majoretele din Gottlob, pe un fond muzical oferit de fanfară;
– ora 18:00, program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale din Gottlob;
– ora 19:00, cântece și dansuri folclorice susținute de ansamblul folcloric din localitatea Șvinița, județul Mehedinți, împreună cu ”Frații Balaci”;
– ora 21:00, program artistic susținut de orchestra ”Slatki Greh”.

Sâmbătă, 16 august 2014:
– ora 19:00, muzică populară din Banat cu Pera Todorovici și formația sa;
– ora 21:00, program de muzică ușoară susținut de formația ”The weekend band”.

sursa foto: agenda.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente