bidoane-motorina-2

Polițiștii timișeni au prins în flagrant trei tineri bănuiți de furtul a 600 de litri de carburant direct din utilaje. În momentul în care au fost surprinși de oamenii legii, aceștia sustrăgeau motorină dintr-un excavator garat în localitatea Sângeorge, comuna Birda.

„În noaptea de 19 spre 20 aprilie a.c., polițiștii orașului Gătaia au depistat, în flagrant delict, trei tineri, cu vârste între 21 și 34 de ani, în timp ce sustrăgeau carburant(motorină) dintr-un excavator. În fapt, bănuiții ar fi sustras 100 de litri de carburant dintr-un excavator garat pe raza localității Sângeorge, comuna Birda. Extinzând cercetările, polițiștii au mai stabilit că cei trei ar fi sustras, în noaptea de 04 spre 05 aprilie a.c., 500 de litri de carburant din mai multe utilaje garate pe raza localității Opătița, din orașul Deta”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Prejudiciul în valoare de 3.000 de lei a fost recuperat în proporție de 30%, carburantul fiind restituit păgubiților.

Cei trei s-au ales cu dosar penal și sunt cercetați pentru furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Articolul precedentTitu Bojin, privit cu suspiciune, la intrarea în UNPR Timiş!
Articolul următorDoi noi artiști anunțați pentru Jazz TM: Yaron Herman și Trilok Gurtu Band
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII