Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Titu Bojin, privit cu suspiciune, la intrarea în UNPR Timiş!

- Advertisement -

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a confirmat, azi, în şedinţa de grup parlamentar a acestei formaţiuni, că Titu Bojin a bătut palma, ieri, la Bucureşti, cu conducerea partidului fondat de Gabriel Oprea.

Asta, după ce bătrânul politician a încercat să obţină susţinerea ALDE şi PMP, însă i s-a dat pas de Tarcieanu&Co şi Băsescu&CO. Disperat după funcţii şi avantajele, ce decurg din acestea, Bojin face, zilele acestea, un spectacol grotesc, în care încearcă să obţină credit în interiorul PSD, după ce s-a prins că nu pleacă niciun primar în aventură de 1% a UNPR.

După cum se ştie, săptămâna trecută, Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş, l-a validat pe deputatul Sorin Grindeanu drept candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, fiind primul pe lista de candidaţi.

Încă de aseară, Bojin a intrat în direct la Tv Europa Nova pentru a anunţa că va candida independent pe lista UNPR, ceea ce din punct de vedere juridic este imposibil. După cum ne-a confirmat un primar PSD, provenit de la alt partid, Bojin a făcut presiuni asupra sa şi a altora în dorinţa de a-i determina să plece din Partidul Social Democrat.

Nu a reuşit până la ora redactării acestui material să ia niciun membru, cu excepţia consilierului său personal, Nicolae Oprea, cunoscut de toţi primarii din judeţ, dar mai ales de firmele care execută lucrări de infrastructură prin satele timişene. Se pare că Nicolae Oprea va fi pe lista partidului fondat de Gabriel Oprea, alături de Viorel Matei, fost senator PSD, câte a trecut prin mai multe partide şi alţi traseisti notorii din judeţ.

Cea mai grea întrebare, în aceste zile, probabil că şi-o pune fostul şef al STS Timiş, colonelul (r) Coşniţa, candidatul UNPR la Primăria Timisoarei, un profesionist în domeniu care nu prea are cum să se asocieze cu personaje trimise în judecată pentru fapte penale. E de aşteptat ca oamenii serioşi din UNPR Timiş să se opună candidaturii lui Bojin, de aici rezultând şi baletul practicat de acesta din urmă.

Ce trebuie să se înțeleagă e că, sub masca asta de „om bun”, Titu Bojin a mințit pe toată lumea că nu pleacă niciunde deși știa, din prima clipă, că tatona în zece zări şi că, între timp, chiar bătuse palma cu UNPR-ul lui Gabi Oprea.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

6 COMENTARII

  1. Isi batea cu pumnul in piept ca nu pleaca din PSD, un fost lider PSD sa decada in felul acesta..inadmisibil. Sa mai faci si presiuni asupra altor membrii PSD sa plece cu tine..grotesc si de joasa speta. Bine macar ca s-a scapat PSD de el, un corupt ….

  2. Numai acum cateva zile zicea ca nici nu se pune problema sa plece in alt partid politic si acum..hopa…bate palma cu UNPR. Foarte jegos modul cum a tratat aceasta chestiune in ultimele zile cu declaratii si aparitii la tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore