Titu Bojin, privit cu suspiciune, la intrarea în UNPR Timiş!

- Advertisement -

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a confirmat, azi, în şedinţa de grup parlamentar a acestei formaţiuni, că Titu Bojin a bătut palma, ieri, la Bucureşti, cu conducerea partidului fondat de Gabriel Oprea.

Asta, după ce bătrânul politician a încercat să obţină susţinerea ALDE şi PMP, însă i s-a dat pas de Tarcieanu&Co şi Băsescu&CO. Disperat după funcţii şi avantajele, ce decurg din acestea, Bojin face, zilele acestea, un spectacol grotesc, în care încearcă să obţină credit în interiorul PSD, după ce s-a prins că nu pleacă niciun primar în aventură de 1% a UNPR.

După cum se ştie, săptămâna trecută, Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş, l-a validat pe deputatul Sorin Grindeanu drept candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, fiind primul pe lista de candidaţi.

Încă de aseară, Bojin a intrat în direct la Tv Europa Nova pentru a anunţa că va candida independent pe lista UNPR, ceea ce din punct de vedere juridic este imposibil. După cum ne-a confirmat un primar PSD, provenit de la alt partid, Bojin a făcut presiuni asupra sa şi a altora în dorinţa de a-i determina să plece din Partidul Social Democrat.

Nu a reuşit până la ora redactării acestui material să ia niciun membru, cu excepţia consilierului său personal, Nicolae Oprea, cunoscut de toţi primarii din judeţ, dar mai ales de firmele care execută lucrări de infrastructură prin satele timişene. Se pare că Nicolae Oprea va fi pe lista partidului fondat de Gabriel Oprea, alături de Viorel Matei, fost senator PSD, câte a trecut prin mai multe partide şi alţi traseisti notorii din judeţ.

Cea mai grea întrebare, în aceste zile, probabil că şi-o pune fostul şef al STS Timiş, colonelul (r) Coşniţa, candidatul UNPR la Primăria Timisoarei, un profesionist în domeniu care nu prea are cum să se asocieze cu personaje trimise în judecată pentru fapte penale. E de aşteptat ca oamenii serioşi din UNPR Timiş să se opună candidaturii lui Bojin, de aici rezultând şi baletul practicat de acesta din urmă.

Ce trebuie să se înțeleagă e că, sub masca asta de „om bun”, Titu Bojin a mințit pe toată lumea că nu pleacă niciunde deși știa, din prima clipă, că tatona în zece zări şi că, între timp, chiar bătuse palma cu UNPR-ul lui Gabi Oprea.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

”Dinozaurul” Titu Bojin, înlocuit cu un traseist politic. Finul lui Tariceanu preia fraiele Apelor din Banat

Schimbare în conducerea ABA Banat. Directorul general al instituției,...

”Interesu’ national” Timis sustine candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Filiala Timiș a Partidului Social Democrat a anunțat că...

Minunatele aventuri ale baronului Raducanu, încurcate de onorabilul Cândea!

Politica bănăţeană nu-i curvă! Doar politicienii sunt nişte peşti,...

Titu Bojin revine ca director al Administrației Bazinale de Apă Banat

După cum sursele noastre ne-au informat în urmă cu...

Din aceeași categorie

Categorii Populare