Titu Bojin revine ca director al Administrației Bazinale de Apă Banat

- Advertisement -

După cum sursele noastre ne-au informat în urmă cu aproape o săptămână, Titu Bojin a reușit să revină ca șef al Administrației Bazinale de Apă Banat. Fostul director, Luci Ervin, este acum adjunctul său.

Planurile lui Titu Bojin pentru un al doilea mandat în fruntea Consiliului Județean Timiș s-au năruit după ce politicianul PSD a fost trimis în judecată într-un dosar de corupție, ce viza concesionarea unor bălți de pescuit către o firmă la care deținea acțiuni soția sa, dar și fiii săi.

El a început să fie anchetat pentru perioada în care a fost director al Administrației Bazinale de Apă Banat. Bojin a fost suspendat din funcție în perioada 2012-2016, cât timp s-a aflat în fruntea Consiliului Județean Timiș.

Anchetarea sa de către DNA într-un dosar de corupție i-a atras refuzul PSD de a-l propune pentru un nou mandat. Social-democratul a făcut demersuri la București, la conducerea centrală a partidului, dar a fost refuzat și de către Liviu Dragnea, fapt ce a dus la plecarea sa din partid.

Inițial, fostul social-democrat a anunțat, înaintea alegerilor locale, că va candida ca independent și că nu va fi el cel care va schimba un partid cu altul. Nici n-au trecut bine câteva zile de la această declarație, că Titu Bojin a fost prezentat drept candidatul UNPR și s-a și înscris în partid.

După alegeri, s-a încercat un protocol cu PSD, conform căruia Sorin Grindeanu urma să fie președintele CJ Timiș, iar Titu Bojin, unul dintre vicepreședinți. Protocolul a fost anulat de PSD, care a făcut o alianță cu PMP și ALDE, oferindu-le celor două partide câte un post de vicepreședinte, iar Sorin Grindeanu a ajuns președinte al CJ Timiș.

În urmă cu aproape o săptămână, anunțam că după ce a pierdut și o posibilă funcție de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin își negociază revenirea în funcția de director al Administrației Bazinale de Apă Banat. Iată că fostul social-democrat, actual UNPR, revine în fruntea instituției, în timp ce ocupantul postului, Luci Ervin, a trecut pe funcția de adjunct.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare