Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialLocuitorii din Sânnicolau Mare rămân marţi fără apă rece

Locuitorii din Sânnicolau Mare rămân marţi fără apă rece

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Întreruperea furnizării apei reci vizează în special zonele de case, din păţile nordice şi vestice ale oraşului, începând de la strada Horia. De această întrerupere vor fi afectate aproximativ 80 de străzi.

Motivul sistării furnizării apei este legat de necesitatea realizării legăturilor dintre conductele noi de alimentare cu apă, executate din fonduri europene, şi reţeaua existentă. Lucrările vor avea loc la intersecţia străzilor Gheorghe Şincai şi Horia.

La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonă să curgă apă tubure. Această perturbare va fi de scurtă durată şi se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Pentru probleme legate de alimentarea cu apă şi de canalizare, clienţii din Sânnicolau Mare se pot adresa direct sucursalei din oraş, de pe strada Negru Vodă, nr. 7A, telefon 0256.370.676 sau, non-stop, la Dispeceratul central al Aquatim, la numerele de telefon 0256.201.362 şi 0756.119.528.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Școala Gimnazială 13 din Timişoara va avea un corp nou de clădire, construit și dotat cu bani europeni!

Școala Gimnazială nr.13 din Timişoara, de pe strada Musicescu, va avea un corp nou...

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...