Locuitorii din Sânnicolau Mare rămân marţi fără apă rece

- Advertisement -

Întreruperea furnizării apei reci vizează în special zonele de case, din păţile nordice şi vestice ale oraşului, începând de la strada Horia. De această întrerupere vor fi afectate aproximativ 80 de străzi.

Motivul sistării furnizării apei este legat de necesitatea realizării legăturilor dintre conductele noi de alimentare cu apă, executate din fonduri europene, şi reţeaua existentă. Lucrările vor avea loc la intersecţia străzilor Gheorghe Şincai şi Horia.

La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonă să curgă apă tubure. Această perturbare va fi de scurtă durată şi se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Pentru probleme legate de alimentarea cu apă şi de canalizare, clienţii din Sânnicolau Mare se pot adresa direct sucursalei din oraş, de pe strada Negru Vodă, nr. 7A, telefon 0256.370.676 sau, non-stop, la Dispeceratul central al Aquatim, la numerele de telefon 0256.201.362 şi 0756.119.528.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img