Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BĂTAIE DE JOC în Piața Unirii! Muncitorii umilesc șoferii nesemnalizând închiderea unei străzi aflate în lucru FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Scene desprinse dintr-un film, parcă, marți dimineață, la intersecția străzilor Sergent Constantin Mușat cu General Eremia Grigorescu. Câteva utilaje își vedeau de ”treabă” la intersecția celor două străzi aflate în Piața Unirii din capitala Banatului, iar muncitorii la fel, până la un moment dat.

O șoferiță, aflată la volanul unui Mini Cooper, a intrat din ”girația” Mărăști pe strada Sergent Constantin Mușat, cu intenția de a vira stânga pe strada General Eremia Grigorescu, însă nu a ținut cont de faptul că pe această stradă se execută lucrări de excavație. Nici nu avea de unde să știe, deoarece muncitorii care lucrează în zonă nu s-au obosit să semnalizeze acest lucru.

Femeia a început să facă manevre încercând să depășească o autobasculantă care staționa pe strada pe unde ea avea treabă, însă aceasta își putea, fără probleme, lovi vehiculul, motiv pentru care a renunțat să mai intre, ceea ce i-a făcut pe muncitorii prezenți să se oprească din lucru pentru a… RÂDE! DA, pentru a râde, nicidecum pentru a-i da o mână de ajutor tinerei care a fost nevoită să se întoarcă, deși în spatele acesteia mai veneau și alte mașini. ”Mergeți și puneți un indicator acolo (la intrarea pe SG. C-tin Mușat -n.r. ) că e închisă strada!” le-a strigat femeia, revoltată, muncitorilor, la care răspunsul, a venit senin: ”O să punem!”.

Scena a fost filmată de un cititor Vocea Timișului și ne-a fost sesizată imediat, iar redactorul nostru s-a deplasat imediat în acea zonă. Așa cum reiese din fotografiile făcute de colegul nostru muncitorii nu s-au obosit sub nicio formă să blocheze accesul auto în perimetrul respectiv, deși nu se putea ”ocoli” în niciun fel zona lor de acțiune. Din nefericire, trecătorul care a filmat nu a reușit să înregistreze toată mascarada muncitorilor, însă imaginile filmate de timișorean cu telefonul mobil sunt ”grăitoare”.

Și uite cum au ajuns timișorenii să fie umiliți până și de muncitorii care ”prestează în folosul cetățeanului”!!!

[responsive_youtube

PS: Am uitat să menționez veșnicele ”ordine” ale muncitorilor de pe șantierele publice din Timișoara: ”Nu mă fotografiați, că nu aveți voie!”

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare