Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialHAOS! Trafic de coşmar şi nervi întinşi la maxim, pe drumul ce...

HAOS! Trafic de coşmar şi nervi întinşi la maxim, pe drumul ce leagă Timişoara de Aeroportul Traian Vuia

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mii de timișorenii s-au înghesuit azi-dimineață către Aeroportul Internațional Traian Vuia pentru a participa la mitingul aviatic organizat de Timișoara Air Show.  Astfel, Calea Lugojului s-a aglomerat rapid și s-a format o coloană lungă de câţiva kilometrii, fapt ce a determinat ca șoferii să ajungă chiar și cu o oră întârziere la evenimentul programat pentru ora 9.30.

Cum era de așteptat, vinovați pentru congestionarea traficului au fost și polițiștii, care, pentru a înlesni circulația, au deviat traficul spre centura orașului, acțiune neinspirată deoarece coloana de mașini s-a blocat aproape în totalitate. Viteza medie cu care s-a circulat a fost de 5 km/oră.

O parte dintre cei care nu au mai avut răbdare să stea în trafic, au parcat pe marginea drumului și și-au continuat drumul pe jos, iar alții, mai inventivi, și-au parcat automobilul pe podul de pe centură și au urmărit de acolo spectacolul aviatic.

Totuși, situația neprevăzută și prost gestionată de către forțele de ordine nu a stricat cheful timișorenilor pentru spectacolul de la aeroport. Vizitatorii au putut admira demonstrațiile de măiestrie ale piloților care au zburat pe deasupra timișorenilor cu avioane ultrauşoare The Pellicand (2 avioane Ikarus C42), cu baloane aer cald, dar și cu aparate de luptă Puma IAR 330, MIG 21 Lancer, C27J Spartan, parte din escadrila militară a Statului Major de la Timișoara.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=TAT0lE-m5uY&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Noul drum de legătură între A1 și Aeroport a primit finanțare pe fonduri europene! Într-o primă fază, 2,3 milioane lei pentru documentație!

Consiliul Județean Timiș a reușit să obțină finanțare europeană pentru șoseaua de mare viteză...

Au inceput pregatirile pentru ”Timisoara AIR SHOW 2019”

Aeroportul Internațional Timișoara a demarat pregătirile spectacolului aerian ”TIMIȘOARA AIR SHOW 2019”, eveniment ajuns...

Primarul Timisoarei: sondaj despre inchirierea locurilor de parcare din cartiere

Primarul Timișoarei, Nicolae robu, a creat un sondaj prin intermediul căruia vrea să afle...