Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încă o ”grămadă” de ȘOFERI BEȚI, la volan, depistați de polițiștii din TIMIȘ. Unul conducea un AUTOBUZ!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Luni, 11 august 2014, în jurul orei 7:30, poliţiştii oraşului Ciacova au oprit pentru control un autobuz care se deplasa pe DJ 693 B, în localitatea Obad. Întrucât conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, din comuna Ghilad, emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, acesta refuzând să se supună recoltării.

Mai târziu, în jurul orei 16:30, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 52 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ana Ipătescu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot ieri, un tânăr de 29 de ani a fost depistat de poliţiştii Serviciul Rutier în timp ce conducea un autoturism pe DN 59, în localitatea Jebel, fiind sub influenţa acelorași băuturi alcoolice. În urma testării tânărului, a rezultat o valoare de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Seara, în jurul orei 21:00, poliţiştii Postului de Poliţie din Săcălaz au oprit pentru control un autoturism care circula pe DN 59 A. Întrucât şoferul, un tânăr de 27 de ani, din localitatea Cărpiniş, emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea robelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, tânărul refuzând să se supună recoltării.

În toate cazurile, au fost întocmite dosare penale.

Polițiștii atrag atenția șoferilor! ”Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor” anunță oamenii legii.

Legea pedepseşte aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul după ce şoferul acestuia a consumat băuturi alcoolice, iar concentraţia de alcool în sânge depăşeşte limita legală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare