Aquatim SA a demonstrat nu doar promptitudine, ci și angajament față de cetățenii din cartierele Crișan și Plopi, după ce săptămâna aceasta voceatimisului.ro își sesiza cititorii cu privire la pericolul care-i pândesc copiii la trecerea pasarelei de peste Bega, care face legătura între cele două cartiere. Imediat, a doua zi, după ce au fost anunțați cu privire la lipsa unor bare metalice din grilaj, tăiat și nesudat la loc, care a creat un adevărat hău către Bega, angajații Aquatim SA au remediat situația.

Prin intermediul acestui articol, atât cetățenii din cartierele Crișan și Plopi îi mulțumesc Aquatim-ului pentru gest, chiar dacă, după cum ar fi precizat, nu ei ar fi lăsat așa grilajul. De asemenea, și redacția voceatimisului.ro se arată mulțumită de faptul că angajații companiei s-au conformat și au sărit în sprijinul cetățenilor.

Prin acest gest, Aquatim a demonstrat atât respect, cât și bună-voință și spirit civic față de locuitorii din Timișoara.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.