ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un tânăr cu mandat european de arestare, DEPISTAT de polițiștii din Buziaș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un tânăr de 25 de ani, pe numele căruia autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de oamenii legii din Timiș. Acesta a fost găsit astăzi de polițiștii din Buziaș, în urma unui schimb de date și informații operative, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratului General al Poliției Române.

Tânărul este bănuit că a comis mai multe furturi din locuințe, dar că a furat și materiale feroase și neferoase din societăți comerciale. Urmăritul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pentru confirmarea mandatului, iar magistrații urmează să dispună măsurile legale până la predarea către autoritățile germane.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore