Beat, fără permis și la volanul unei mașini neînmatriculate, INFRACȚIUNILE comise de un tânăr, după o seară de beție

- Advertisement -

Un șir de trei infracțiuni a fost comis de un tânăr de 25 de ani, beat criță. Deși se afla sub puternica influență a alcoolului, bărbatul originar din Prunișor, județul Mehedinți, s-a urcat la volanul unei mașini neînmatriculate, fără permis, ca mai apoi să facă accident.

Accidentul s-a produs duminică seară, după ce lovit cu autoutilitara o mașină parcată pe strada Rapsodiei, acesta fiind atât de beat încât de abia se putea ține pe picioare. Autoutilitara a făcut pană, iar bețivanul a rămas blocat, sunând un prieten să-i ceară ajutorul, care a sunat ulterior, imediat, la poliție.

După ce oamenii legii au ajuns la fața locului, l-a testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la Spitalul Municipal pentru recoltarea probelor biologice.

Tânărul de 25 de ani care locuiește în Timișoara și lucrează la o firmă de construcții s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat.

De asemenea, șoferul va trebui să plătească reparațiile autoturismului pe care l-a avariat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare