Tot mai multe FURTURI au fost semnalate în Timișoara. Un bărbat, condamnat la 1 an și șase luni de închisoare

- Advertisement -

Un bărbat de 35 de ani, condamnat la 1 an și șase luni de închisoare pentru furt din locuință, a fost depistat de polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz. Acesta a fost introdus la data de 13 noiembrie în Penitenciarul Timișoara, pentru executarea pedepsei, fiind observat pe raza localității Otelec.

Din câte se pare, în luna ianuarie 2013, acesta a sustras dintr-o locuință din Timișoara, unde efectua lucrări de amenajare interioară, suma de 37.000 de lei. Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

Tot la capitolul furturi, polițiștii timișeni efectuează cercetări față de 4 persoane bănuite că au sustras din societăți comerciale mai multe bunuri în valoare totală de 1.150 de lei. După ce au ajuns la fața locului, sâmbătă, în 14 noiembrie, oamenii legii au constatat că bărbatul de 37 de ani a trecut de casa de marcat cu mai multe produse cosmetice, dar și alimentare, a căror valoare nu a fost achitată.

Tot în aceeași zi, polițiștii Secției 5 Timișoara au întocmit acte de constatare pentru doi tineri de 24 și 26 de ani, după ce au sustras mai multe produse cosmetice dintr-un supermarket din Timișoara. Prejudiciul de 550 de lei a fost recuperat în totalitate iar bunurile a fost predate păgubiților.

Furturile au continuat și duminică, în 15 noiembrie. Un tânăr de 26 de ani a încercat să fure o tableta dintr-un supermarket, însă a agenții de pază, care au alertat imediat polițiștii. Prejudiciul de 300 de lei a fost, de asemenea, recuperat în totalitate.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare