2014-05-07-14.56.57

Lucrările la liceele Nikolaus Lenau, Jean Louis Calderon și la Colegiul Național C.D. Loga au ajuns pe ultima sută de metri, spune primarul Nicolae Robu. Acestea ar urma să fie finalizate în curând.

La cele trei licee, lucrările au demarat pe fonduri europene, dar, deoarece nu au fost finalizate până la sfârșitul anului, termenul inițial stabilit, acestea au continuat din fonduri de la bugetul local. Acum Nicolae Robu anunță că șantierele se vor închide mai devreme de ultimul termen anunțat, respectiv 30 iunie.

“La Calderon suntem pe ultima sută de metri, în mod normal, până la sfârșitul lunii ar trebui să fie gata lucrările pentru că ceea ce a mai rămas de făcut este chiar foarte puțin. Desigur că termenele, fiind vorba despre proiecte europene, chiar dacă le-am demarat pe bugetul local, termenul este 30 iunie. La Calderon este totul aproape gata, în mod normal până la finele lunii ar trebui să fie gata totul. La Loga lucrurile se mișcă mai bine, se lucrează deja pe noul contract, ca rezultat în urma unei noi proceduri de atribuire, cu referire la lucrări imprevizibile, care nu au fost prinse de proiectanți și am înțeles că inclusiv pe partea care face obiectul proiectului inițial. lLucrurile se mișcă acum mai bine. Oricum nu sunt motive de îngrijorare că până la 30 iunie nu s-ar finaliza”, a declarat Nicolae Robu.

Cât despre lucrările la Liceul Nikolaus Lenau, acestea se pare că vor fi în sfârșit reluate. Vă reamintim că șantierul a fost stopat momentan din cauza unor erori de proiectare. Acum primarul spune că problema s-a rezolvat, iar muncitorii vor reveni la muncă.

“La Lenau sunt semne îmbucurătoare legate de lucrările de exterior. Proiectantul și dirigintele de șantier și executantul au ajuns la o anumită înțelegere în privința corectării erorilor din proiect și am primit aceste informații că în curând se vor putea relua lucrările și la fațada exterioară. Le vom efectua pe bani de la bugetul local și vom da acelei clădiri un aspect așa cum îl merită”, a mai declarat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.