Peste 500 de amenzi, acordate de polițiștii rutieri timișeni, în zilele din weekend

- Advertisement -

Peste 500 de amenzi au fost acordate în zilele de weekend de polițiștii rutieri din județul Timiș, într-o nouă acțiune în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Din nou, aproape jumătate au fost date celor care nu au respectat limitele legale de viteză, 251, probabil principala cauză a accidentelor.

Tot în perioada 13 – 15 noiembrie au fost reținute alte 38 de permise de conducere, iar oameni legii au întocmit 19 dosare penale, totalul sancțiunilor aplicate fiind de 529. Alte 55 de sancțiuni au fost date celor care nu au folosit centurile de siguranță.

Tot în această perioadă, mai exact sâmbătă, în 14 noiembrie, în jurul orei 21.30, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control un moped condus de un tânăr de 31 de ani, care circula pe raza localității Dudeștii Vechi.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că mopedul nu era înregistrat pentru a circula pe drumurile publice, iar tânărul nu avea permis de conducere. Mai mult, în urma testării sale cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare