Handbalul românesc, din nou în DOLIU. Trei handbaliști de la CSU Târgoviște au decedat într-un accident rutier în Buzău

0
1263

Accident grav în județul Buzău, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața iar alte 11 au fost rănite. Un autocamion cu cherestea s-a răsturnat pe DN2, la ieșirea din Râmnicu Sărat spre Focșani, peste un microbuz care transporta persoane.

Victimele sunt componenții echipei de handbal a celor de la CSU Târgoviște, care se întorceau spre casă după ce au susținut un meci în deplasare. Dintre cei răniți, cinci au fost transportați la Spitalul de Urgență, la Spitalul Pantelimon și la Spitalul Bagdasar-Arseni. Trei care au avut răni mai ușoare au fost externați din Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și alte trei persoane au rămas în spitalele din Buzău. Cei mai ghinioniști stăteau pe bancheta din spate în momentul în care s-a produs coliziunea.

Autoritățile au instituit Planul Roșu și au intervenit cu zeci de autospeciale de salvare. Incidentul s-a produs după ce șoferul microbuzului a oprit pe marginea drumului ca să remedieze o defecțiune tehnică, iar camionul cu cherestea i-a izbit din plin.

De asemenea, potrivit stirileprotv.ro, șoferul camionului a fost transportat la spital, leșinând după ce a văzut că s-a întâmplat. La locul accidentului au fost deplasate trei macarale care au ridicat autocamionul de pe microbuz.

Foto: stiripeprotv.ro

Spune-ţi opinia civilizat!