AcasăStiriSocialPolițiștii locali în ”acțiune”! Ce au descoperit lângă Pasajul Michelangelo

Polițiștii locali în ”acțiune”! Ce au descoperit lângă Pasajul Michelangelo

Polițiștii locali care supraveghează zona Michelangelo au depistat, în cursul serii de ieri, în jurul orei 18:00, pe B-dul Corneliu Coposu, un bărbat care s-a oprit cu autovehiculul autoutilitară Volkswagen pe avarii într-o zonă în care acest lucru este interzis.

În urma identificării s-a stabilit că acesta se numește M. Mihai, de 21 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Cel în cauză a declarat că s-a oprit în zona respectivă pentru a prelua mai multe colete de la o firmă din apropiere.

La verificarea documentelor s-a mai constatat că tânărul avea permisul de conducere reținut și nu avea dreptul de a pune în circulație autovehicule pe drumurile publice.

Mai târziu, în jurul orei 22:00, polițiștii locali aflați în patrulare în zona stadionului Dan Păltinișanu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un autovehicul marca BMW, de culoare roșie, efectua derapaje și frânări bruște pe loc pe platoul din dreptul uneia dintre căile de acces în stadion.

În urma legitimării conducătorului auto s-a stabilit că acesta se numește B. Denis, are 18 ani, și domiciliul în Timișoara. Mai mult, în urma verificării s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pe drumurile publice.

Pentru că faptele celor doi reprezintă infracțiune, cei în cauză au fost predați Biroului Poliție Rutieră din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, respectiv Secției 2, pentru continuarea cercetărilor.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente