Polițiștii locali în ”acțiune”! Ce au descoperit lângă Pasajul Michelangelo

- Advertisement -

Polițiștii locali care supraveghează zona Michelangelo au depistat, în cursul serii de ieri, în jurul orei 18:00, pe B-dul Corneliu Coposu, un bărbat care s-a oprit cu autovehiculul autoutilitară Volkswagen pe avarii într-o zonă în care acest lucru este interzis.

În urma identificării s-a stabilit că acesta se numește M. Mihai, de 21 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Cel în cauză a declarat că s-a oprit în zona respectivă pentru a prelua mai multe colete de la o firmă din apropiere.

La verificarea documentelor s-a mai constatat că tânărul avea permisul de conducere reținut și nu avea dreptul de a pune în circulație autovehicule pe drumurile publice.

Mai târziu, în jurul orei 22:00, polițiștii locali aflați în patrulare în zona stadionului Dan Păltinișanu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un autovehicul marca BMW, de culoare roșie, efectua derapaje și frânări bruște pe loc pe platoul din dreptul uneia dintre căile de acces în stadion.

În urma legitimării conducătorului auto s-a stabilit că acesta se numește B. Denis, are 18 ani, și domiciliul în Timișoara. Mai mult, în urma verificării s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pe drumurile publice.

Pentru că faptele celor doi reprezintă infracțiune, cei în cauză au fost predați Biroului Poliție Rutieră din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, respectiv Secției 2, pentru continuarea cercetărilor.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img