Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCentrele studentObike intră în vacanță. Câți studenți au închiriat bicicletele, la Timișoara

Centrele studentObike intră în vacanță. Câți studenți au închiriat bicicletele, la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cu un “look” foarte cool, dinamic și plin de energie, studentObike a determinat peste 24.000 de studenţi să aleagă bicicleta ca mijloc de transport zilnic, pentru recreere sau pentru deplasarea dintr-un punct în altul al campusurilor studenţeşti. Mulţumirile merg către toţi studenţii care au ales bicicletele studentObike ca mijloc de transport sau de recreere, începând din martie până în iunie, şi care au participat la activităţile organizate în cadrul proiectului, dar şi către autorităţile, partenerii şi sponsorii care au sprijinit proiectul.

350 de biciclete au fost puse gratuit la dispoziţia studenţilor din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Ploieşti şi, începând din acest an, în Timişoara. Studenţii au putut folosi bicicletele, atât în campusul universitar, cât şi în afara acestuia, de luni până vineri, pe baza legitimaţiei valabile de student şi a unui act de identitate.

“Programul studentObike promovează folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ în rândul studenţilor. Suntem prezenţi în cele mai mari centre universitare din ţară, pe axa principală de transport pentru studenţi, pentru că ne dorim să construim un comportament responsabil faţă de mediu şi un stil de viaţă sănătos pentru tineri. Avem convingerea că, prin acest proiect, contribuim la dezvoltarea comunităţilor şi ne bucurăm să vedem că numărul utilizatorilor studentObike este mai mare în fiecare an”, a declarat Corina Vasile, Director, Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice, Raiffeisen Bank.

„Odată cu sfârşitul sesiunii, studenţii intra în vacanţă, la fel şi bicicletele studentObike. Bucuria noastră creşte de la un an la altul, proporţional cu numărul studenţilor care aleg bicicleta în drumurile lor de la cursuri, la bibliotecă sau spre locuri de relaxare din campusuri sau din oraş. Speram să folosească bicicletă şi în timpul vacanţei şi să grijă de sănătatea lor, dar şi de mediul înconjurător. Le mulţumim celor peste 24.000 de utilizatori şi îi aşteptăm plini de energie începând cu luna septembrie”, a declarat Raluca Fiser, preşedinte Asociaţia Green Revolution

În lunile martie-iunie 2015, centrele studenObike au înregistrat 24.461 de mii de utilizatori. Astfel, în centrele din Bucureşti peste 12.000 de studenţi au închiriat bicicletele studentObike. Studenţii ieşeni au mers la centrul de închiriere de la Facultatea de Construcţii în număr de peste 4.000 şi peste 2.500 de studenţi din Cluj au închiriat bicicletele galbene de la centrul de închiriere. Studenţii din Timişoara au închiriat şi ei bicicletele galbene de la centrul aflat în Campusul Universităţii de Vest, totalizând peste 4.000 de închirieri, iar peste 1.000 de studenţi din Ploieşti s-au plimbat cu bicicletele în primele luni ale sezonului 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...