ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Centrele studentObike intră în vacanță. Câți studenți au închiriat bicicletele, la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cu un “look” foarte cool, dinamic și plin de energie, studentObike a determinat peste 24.000 de studenţi să aleagă bicicleta ca mijloc de transport zilnic, pentru recreere sau pentru deplasarea dintr-un punct în altul al campusurilor studenţeşti. Mulţumirile merg către toţi studenţii care au ales bicicletele studentObike ca mijloc de transport sau de recreere, începând din martie până în iunie, şi care au participat la activităţile organizate în cadrul proiectului, dar şi către autorităţile, partenerii şi sponsorii care au sprijinit proiectul.

350 de biciclete au fost puse gratuit la dispoziţia studenţilor din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Ploieşti şi, începând din acest an, în Timişoara. Studenţii au putut folosi bicicletele, atât în campusul universitar, cât şi în afara acestuia, de luni până vineri, pe baza legitimaţiei valabile de student şi a unui act de identitate.

“Programul studentObike promovează folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ în rândul studenţilor. Suntem prezenţi în cele mai mari centre universitare din ţară, pe axa principală de transport pentru studenţi, pentru că ne dorim să construim un comportament responsabil faţă de mediu şi un stil de viaţă sănătos pentru tineri. Avem convingerea că, prin acest proiect, contribuim la dezvoltarea comunităţilor şi ne bucurăm să vedem că numărul utilizatorilor studentObike este mai mare în fiecare an”, a declarat Corina Vasile, Director, Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice, Raiffeisen Bank.

„Odată cu sfârşitul sesiunii, studenţii intra în vacanţă, la fel şi bicicletele studentObike. Bucuria noastră creşte de la un an la altul, proporţional cu numărul studenţilor care aleg bicicleta în drumurile lor de la cursuri, la bibliotecă sau spre locuri de relaxare din campusuri sau din oraş. Speram să folosească bicicletă şi în timpul vacanţei şi să grijă de sănătatea lor, dar şi de mediul înconjurător. Le mulţumim celor peste 24.000 de utilizatori şi îi aşteptăm plini de energie începând cu luna septembrie”, a declarat Raluca Fiser, preşedinte Asociaţia Green Revolution

În lunile martie-iunie 2015, centrele studenObike au înregistrat 24.461 de mii de utilizatori. Astfel, în centrele din Bucureşti peste 12.000 de studenţi au închiriat bicicletele studentObike. Studenţii ieşeni au mers la centrul de închiriere de la Facultatea de Construcţii în număr de peste 4.000 şi peste 2.500 de studenţi din Cluj au închiriat bicicletele galbene de la centrul de închiriere. Studenţii din Timişoara au închiriat şi ei bicicletele galbene de la centrul aflat în Campusul Universităţii de Vest, totalizând peste 4.000 de închirieri, iar peste 1.000 de studenţi din Ploieşti s-au plimbat cu bicicletele în primele luni ale sezonului 2015.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore