AcasăStiriEvenimentAsociația „Noi Re-cream” invită toți timișorenii să iasă din casă, să facă...

Asociația „Noi Re-cream” invită toți timișorenii să iasă din casă, să facă o plimbare în centrul Timișoarei

O instalație de aproximativ 500 de umbrele multicolore va acoperi strada Alba- Iulia din Timișoara timp de 10 zile, în perioada 6-15 iunie în cadrul „Festivalului Artelor Timișorene”. Acest proiect le este oferit timișorenilor de către Asociația Noi Re-Creăm, cu sponsorizarea companiei HELLA și susținerea Primăriei Municipiului Timișoara.

Într-un oraș aflat în reabilitare și redefinire identitară, Asociația Noi Re-Creăm propune o nouă direcție, care să dea prospețime, culoare și care să încânte toți locuitorii urbei de pe Bega. Strada Alba Iulia va fi plină de culoare și dinamism cu jocuri de umbre și lumină caldă.

“Această instalație este doar primul proiect pe care îl implementăm. Ne dorim să urmeze cât mai multe. Avem idei proaspete prin care vrem să revitalizăm spațiul cultural, să aducem elemente artistice și vizuale de noutate și de impact în orașul nostru. Și de fiecare dată vom căuta parteneri care să rezoneze cu intersele noastre, așa cum a făcut-o compania HELLA de această dată, oferindu-ne posibilitatea de a pune în practică proiectul.”, spune Simona Herczeg unul dintre inițiatorii proiectului.

Alte orașe din Europa și din lume și-au colorat deja stăzile în acest fel, era timpul ca și Timișoara să se alinieze acestui concept și să ofere un minunat spectacol de culori timișorenilor.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente