Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tu ce faci de Revelion?

- Advertisement -

În ceea ce priveşte posibilele locaţii unde se poate sărbători, acestea sunt multe, diversificate şi pentru toate gusturile. În cazul în care în ultima seară din anul 2013 nu aţi plănuit să rămâneţi în confortul casei, localurile timişorene „explodează” de oferte. Dacă optaţi pentru un restaurant, acestea oferă un meniu cu felurite sortimente de mâncare, fie tradiţional româneşti, fie internaţionale, de obicei un bar deschis, iar de partea de „entertainment” se ocupă, după caz, un DJ sau o formaţie. Preţurile unei astfel de petreceri încep de la 150 lei de persoană şi pot urca şi până la 400 de lei.

Pentru cei mai dinamici dintre timişoreni şi cluburile de noapte derulează diferite party-uri cu ocazia Revelionului. În cadrul acestora, preţurile sunt mai „pentru tot buzunarul”, încep de la 25 de lei, însă nu depăşesc 200 de lei de persoană. În privinţa meniului, se poate opta pentru un club ce permite să îţi aduci bunătăţile de acasă sau să beneficiezi de produsele incluse în ofertă.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore