Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTu ce faci de Revelion?

Tu ce faci de Revelion?

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În ceea ce priveşte posibilele locaţii unde se poate sărbători, acestea sunt multe, diversificate şi pentru toate gusturile. În cazul în care în ultima seară din anul 2013 nu aţi plănuit să rămâneţi în confortul casei, localurile timişorene „explodează” de oferte. Dacă optaţi pentru un restaurant, acestea oferă un meniu cu felurite sortimente de mâncare, fie tradiţional româneşti, fie internaţionale, de obicei un bar deschis, iar de partea de „entertainment” se ocupă, după caz, un DJ sau o formaţie. Preţurile unei astfel de petreceri încep de la 150 lei de persoană şi pot urca şi până la 400 de lei.

Pentru cei mai dinamici dintre timişoreni şi cluburile de noapte derulează diferite party-uri cu ocazia Revelionului. În cadrul acestora, preţurile sunt mai „pentru tot buzunarul”, încep de la 25 de lei, însă nu depăşesc 200 de lei de persoană. În privinţa meniului, se poate opta pentru un club ce permite să îţi aduci bunătăţile de acasă sau să beneficiezi de produsele incluse în ofertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare