Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Veste tristă pentru skaterii din Timișoara. Construirea unui skatepark se amână

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nicolae Robu a dat astăzi o veste tristă tinerilor care se dau cu skateboard-ul. Edilul a anunțat că firma care a câștigat licitația pentru studiul de fezabilitatea a unui skatepark în Timișoara refuză să predea documentația pentru un proiect de 1 milion de lei. În schimb, aceștia doresc să implementeze un proiect de 1 milion de euro, sumă mult prea mare pentru municipalitate.

„Cu societatea Urbanito City Concept, care a câștigat licitația pentru studiul de fezabilitate a pistei de skateboard (Skatepark), din motive pe care nu reușim să le aflăm, ne este imposibil să comunicăm cu ei. Refuză să ne predea documentația pentru varianta de 1 milion de lei a Skateparkului, încercând practic să ne oblige să acceptăm o variantă de 1 milion de euro. Eu nu m-am mai întâlnit niciodată cu așa ceva, este o neobrăzare, acești oameni au câștigat licitația și aveau obligația să ne prezinte 3 variante de lucru și noi să alegem, ei zic că dacă nu acceptăm varianta 1 milion de euro, nu ne vor da nimic”, a explicat primarul.

În situația aceasta, edilul a explicat că Primăria va rezilia contractul cu firma Urbanito City Concept și vor cere daune. Apoi se va căuta alt proiectant mai serios. Robu a mai explicat că a fost abordat pe stradă de către tineri care i-au cerut să construiască un skatepark.

„Vom rezilia contractul, vom cere daune, și vom reporni la drum cu speranța că vom întâlni proiectanți mai serioși și cu mai mult bun simț. Ne dorim foarte mult să construim un Skatepark, s-a întâmplat ieri să treacă un grup de liceeni pe lângă mine care au șoptit ca eu să ii aud-„skatepark!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

O firmă care a primit lucrări de 500.000 de lei de la o primărie timișeană a câștigat apoi la licitație casa… primarului

Spre norocul României și ghinionul Variașului, Nicolae Birău n-a reușit să ajungă senator, rămânând...

Primăria Timișoara relansează licitația pentru reabilitarea termică a blocurilor din oraş!

Primăria Timișoara reia procedurile de achiziție publică pentru reabilitarea termică a primelor două imobile...