marian-neacsu

După anunţul făcut luni de premierul Victor Ponta cu privire la noua componenţă a Executivului, ziua de marţi a fost marcată de audierea noilor miniştri în şedinţele comune ale comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. Membrii Grupului parlamentar al PSD au susţinut propunerile premierului Victor Ponta şi au dat aviz favorabil noilor miniştri precum şi celor care, fiind deja în funcţie, au primit noi portofolii şi/sau au devenit viceprim-minştri. Cu larga majoritate de avize favorabile, dovedind că au cunoştinţe temeinice în domeniile de specialitate ale ministerelor pentru care au candidat, noii membri ai Guvernului României au fost învestiţi cu încrederea noastră.

În urma audierii şi avizării favorabile a miniştrilor, noua componenţă a Guvernului României a primit votul Camerei Deputaţilor şi a Senatului, ceea ce în opinia noastră reprezintă o „undă verde” pentru ducerea la bun sfârşit a misiunii pe care cetăţenii acestei ţări au dat-o Partidului Social Democrat în urma alegerilor din decembrie 2012.

„Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor are convingerea că echipa tânără, compusă majoritar din tehnocraţi, propusă de premierul României şi susţinută de noi pentru a prelua atribuţiile ex-miniştrilor PNL, va da dovadă de înaltă performanţă profesională şi va reuşi să aplice cu succes programul de guvernare, continuând realizarea obiectivelor stabilite în urmă cu aproape doi ani” se arată într-un comunicat emis de parlamentari.

„Săptămâna 3-7 martie a fost una decisivă pentru stabilitatea internă şi externă a României, o săptămână politică prin excelenţă. Îmi exprim bucuria că, într-un context politic extern tensionat, raţiunea de stat a primat în faţa orgoliilor, consecinţa fiind redarea stabilităţii României după criza apărută în urma deciziei PNL de a abandona, într-un mod lipsit de responsabilitate, programul politic pe care şi l-a asumat la început de drum” susţine liderul grupului politic al PSD din Camera Deputaţilor – Marian Neacşu (foto).

Foto:realitatea-ialomiteana.blogspot.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.