Negocieri pentru Consiliul Local Timișoara. Robu exclude alianțe cu Dugulescu

Negocierile pentru crearea unei majorități în Consiliul Local Timișoara sunt în toi. PNL poartă discuții cu UDMR, deoarece nu a obținut suficiente mandate în urma alegerilor locale. Singurul pe care Nicolae Robu îl exclude este Marius Dugulescu, președintele PMP Timișoara.

Vineri, Nicolae Robu a declarat că cel mai probabil negocierile cu UDMR pentru crearea unei majorități în Consiliul Local Timișoara vor ajunge în fază finală în cursul săptămânii viitoare. Primarul însă a refuzat să dezvăluie dacă PNL va ceda un post de viceprimar către UDMR.

„Vom continua discuțiile și săptămâna viitoare, când le vom tranșa și vom vedea dacă facem un parteneriat. Putem accepta ca UDMR cu partenerii lor, Uniunea Bulgarilor și cea a Sârbilor, să fie elementul de legătura cu reprezentanții tuturor etniilor. Credem ca ar face cinste o astfel de administrație Timișoarei multietnice” a explicat Nicolae Robu.

Cât despre cei care au ajuns consilieri locali în urma votului de duminică, Nicolae Robu susține că exclude din start negocieri cu Marius Dugulescu, președintele PMP Timișoara.

„Toată lumea vrea să negocieze cu toată lumea. Eu o spun direct: sunt persoane cu care niciodată n-o să accept să-mi dau mâna. Dugulescu face parte din această categorie. Sunt trei persoane cu care nu pot da mâna, una este din politica și alte două se dau jurnaliști, dar nu sunt. Nu am nimic cu alte persoane din PMP, pentru că s-au comportat civilizat. Dacă vine un alt reprezentant în afară de Dugulescu, suntem deschiși să purtăm discuții. Nu fac alianțe cu oameni de foarte proastă calitate” a declarat Nicolae Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img