Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPeste 800 de amenzi pentru șoferii timișeni

Peste 800 de amenzi pentru șoferii timișeni

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Au fost amenzi peste amenzi pentru șoferii timișeni. Oamenii legii au ieșit din nou pe majoritatea drumurilor din județ timp de patru zile și au amendat toți conducătorii auto care nu au respectat legislația. Apoape 300 dintre amenzi au fost pentru vitezomani.

„În perioada  06 – 09 iunie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au întocmit  8  dosare penale şi au aplicat 804 sancţiuni contravenţionale, dintre care 289 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 150 pentru neutilizarea centurii de siguranţă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au reținut și 72 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost retrase și 40 de certificate de înmatriculate.

Poliţiştii rutieri continuă acţiunile în weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare