FOTO „Spiritele” tinerilor PDL-işti au fost să-l bântuie pe Robu

Date:

Povestea nu începe cu un „a fost o dată ca niciodată…” ci cu o relatare.13 fantome cu „suflet tânăr” şi-au făcut apariţia în faţa Primăriei cu feţe diabolice sculptate în bostani. Tinerii strigoi au avut ficare câte un rol simbolic, reprezentând câteva dintre spiritele „ucise” de primarul Nicolae Robu, cum ar fi “Târgul Gaudeamus”, “Copacii din Bălcescu”, ”Festivalul Mica Viena” sau “Zebra”.
Răspunul PDL-iştilor vine după ce anii trecuţi tinerii de la PNL se distrau de Halloween pe seama politicienilor „de groază” care conduceau România. Edilul „ucigaş” (după cum este numit de tinerele spirite) nu a fost de găsit în ceas de noapte iar tot ce fantomele au putut face a fost să „bântuie” în faţa „Casei Conducătorului”.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare