Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mihai Câmpineanu va fi transferat la Bucureşti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, care a suferit un infarct miocardic, în noaptea de 19 spre 20 octombrie, va fi transportat cu un avion SMURD la un spital din Capitală.Starea lui neurologică este bună, dar rămâne nerezolvată problema de cord, aşadar, pacientul trebuie supravegheat îndeaproape.

Conform surselor, Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor Timişoara, medicul Mihai Grecu, a declarat că pacientul se află într-o stare stabilă şi poate fi transferat în Capitală.„Facem toate pregătirile pentru a-l transfera pe pacient, astăzi (vineri – n.r.), la Bucureşti, cu avionul SMURD, a declarat Mihai Grecu. Surse medicale au dezvăluit că Michi va fi transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Bucureşti.

La ora 13:30, avionul SMURD care îl va transporta pe Mihai Câmpineanu la Bucureşti, a decolat din Capitală, iar la ora 14:40 va ateriza pe Aeroportul din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare