AcasăStiriSocialAcțiunea de ieri a polițiștilor IPJ Timiș, lăudată și de directorul firmei...

Acțiunea de ieri a polițiștilor IPJ Timiș, lăudată și de directorul firmei Melinda Instal, Claudiu Cîrstioc

Săptămâni la rândul a avut de furcă Claudiu Cîrstioc, directorul companiei Melinda Instal, cu firma de tractare „Îngerii galbeni”, una dintre cele mai hulite companii din Timișoara care se ocupă cu ridicarea mașinilor din spațiile de parcare. Toată tevatura a început după ce Claudiu Cîrstioc a mai refuzat să prelungească o înțelegere cu „îngerii”, reorientându-se, moment în care au început amenințările, constrângerile și abuzurile.

Ieri, însă, o acțiunea impresionantă a polițiștilor de la IPJ Timiș a încheiat cu șmecheriile angajaților de la „Îngerii galbeni”, în urma căreia patronul Sorin-Răzvan Nedelcu a fost și amendat, dar s-a ales și cu permisul suspendat. De asemenea, intervenția oamenilor legii a fost aplaudată, pe parcurs, și de oamenii care treceau prin zonă și știau de nelegiuirile firmei de tractare, iar Claudiu Cîrștiuc, directorul firmei Melinda Instal, ține să le mulțumească public poliștilor de la IPJ Tmiș. „În numele societății pe care o reprezint și a cetățenilor cinstiți din municipiul Timișoara, vă mulțumesc și felicit pe această cale pe lucrătorii Biroului Rutier Timișoara, de ordine publică și intervenție rapidă, pentru modul profesionist și fermitatea de care au dat dovadă în exercitarea atribuțiilor de serviciu, reușindu-se în acest fel stoparea fărădelegilor (amenințări, șantaj, lovituri, vătămări corporale și tulburare de posesie), comise de reprezentanții firmei de ridicări și blocări auto, SC Îngerii Galbeni Asigurări SRL”, a spus Claudiu Cîrstioc, directorul firmei Melinda Instal.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente