Scene de groază în fața Spitalului de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, după ce o autocisternă s-a lovit de un tramvai care se afla în mers. În urma incidentului au fost răniți ușor 15 oameni, după ce s-au prăbușit de pe scaune sau au căzut din picioare în momentul producerii incidentului.

În doar câteva momente mai multe ambulanțe au sosit la fața locului și i-au transportat pe răniți la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru alte investigații amănunțite. Printre răniți se numără și vatmanul, care este în vârstă de 40 de ani.

„Conducătorul unei autocisterne care a efectuat manevra de întoarcere în fața Spitalului de Copii Lous Țurcanu, fără să se asigura, a intrat în coliziune cu tramvaiul 1, care circula dinspre Calea Brediceanu spre b-dul Republicii. În urma accidentului mai mulți pasageri din tramvai au acuzat răni, fapt pentru care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

În aceste momente, traficul pe strada Iosif Nemoianu este blocat în totalitate. Printre victime nu sunt copii. Șoferul autospecialei s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă. Atât acesta, cât și vatmanul, au fost testați cu aparatul etilotest, iar valoarea rezultată a fost zero.

UPDATE. Numărul total al victimelor în urma accidentului se ridică la 17.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII