AcasăStiriSocialArădeancă de 37 de ani, condamnată la 7 ani de ÎNCHISOARE pentru...

Arădeancă de 37 de ani, condamnată la 7 ani de ÎNCHISOARE pentru că și-a UCIS concubinul, arestată de polițiștii din Lugoj

Vineri, 17 octombrie 2014, poliţiştii lugojeni de investigaţii criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza municipiului Lugoj. Oamenii legii au depistat o femeie de 35 de ani, din judeţul Arad, pe numele căreia Tribunalul Timiş a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care aceasta este condamnată la 7 ani de pedeapsă privativă de libertate, pentru comiterea infracţiunii de omor.

Justiția a pronunțat această pedeapsă ca urmare a faptului că pe data de 23 ianuarie 2014, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, femeia l-a înjunghiat pe concubinul său, provocându-i leziuni ce au provocat decesul acestuia.

Femeia a fost introdusă în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi transferată în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Foto:ibnlive.in.com

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente