ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Colibe demolate si boschetari alungati din spatele Casei Tineretului, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei colibe improvizate pe un spațiu verde situat în spatele clădirii ”Casa Tineretului” din Timișoara, au fost demolate, iar spațiul a fost igienizat la inițiativa polițiștilor locali din capitala Banatului.

Polițiștii locali au acționat zilele trecute, împreună cu reprezentanți ai Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei Timișoara, pentru igienizarea unor colibe ridicate pe o zonă cu vegetație abundentă dintre clădirea ”Casa Tineretului” și sala Banu Sport. Astfel, la fața locului au fost depistate și patru persoane, dintre care trei bărbați și o femeie, care își amenajaseră trei colibe și strânseseră în jurul acestora cantități semnificative de deșeuri.

Cei în cauză au fost predați serviciilor sociale în vederea demarării procedurilor de reintegrare a lor în societate, aceștia fiind de loc din localitatea Ruginoasa (județul Iași) și Segarcea (județul Dolj). Locația a fost igienizată cu sprijinul reprezentanților societății de salubrizare a orașului.

”Poliția Locală face din nou apel la cetățeni ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro, urmând a fi organizate acțiuni punctuale pentru luarea măsurilor legale și asanarea Timișoarei de astfel de focare de infecție”, transmit reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

Oamenii legii susțin că de la începutul acestui an au fost identificate un număr de 59 de astfel de adăposturi improvizate pe raza municipiului Timișoara, fiind luate măsuri pentru intrarea în legalitate.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore