Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

RATT, semnal de alarmă: ATENȚIE la controlorii FALȘI! Cum îi recunoști pe cei ”reali”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”În ultima perioadă ne-au fost semnalate mai multe cazuri în care călătorii noştri au fost abordaţi în mijloacele de transport în comun de persoane care nu aveau calitatea de controlori şi nu deţineau documentele necesare pentru efectuarea controlului de bilete şi abonamente”, anunță Regia care se ocupă de bunul mers al transportului public din Timișoara.

Conform legislației în vigoare, obligaţia unui controlor R.A.T.T., în momentul efectuării acţiunii de control în orice mijloc de transport în comun, este să aibă la vedere ecusonul oficial care indică faptul că este controlor și cardul destinat controlului care blochează validatoarele. ”În caz contrar, îi rugăm pe călători să nu prezinte niciun document oficial (bilet, abonament, buletin, carnet de elev, carnet de student, cupon de pensie), existând riscul să aibă de a face cu astfel de persoane”, își informează Regia de Transport Timișoara, călătorii.

Activitatea de contol bilete și abonamente se efectuează în echipe formate din minim doi angajați R.A.T.T. sau împreună cu angajaţi ai Poliţiei Locale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore