Cu el ne MÂNDRIM! Un MUNCITOR în construcții a găsit un portofel plin cu bani, pe o stradă din Timișoara și a sunat la 112!

- Advertisement -

Aseară, în jurul orei 19:00, pe o stradă din zona stadionului CFR din Timişoara, mergând spre casă, un muncitor în construcţii a văzut un portmoneu pe jos. Bărbatul, nu a stat pe gânduri și nici nu a mutat banii din portofelul găsit în portofelul personal, ba mai mult decât atât, a sunat la 112!

La primirea apelului la numărul unic de urgenţă, o patrulă mixtă formată dintr-un jandarm al Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara şi un poliţist al Secţiei 4 Poliţie, s-a deplasat la faţa locului pentru a vedea ce s-a întâmplat. Oamenii legii au identificat persoana păgubită şi au înștiințat-o telefonic despre ceea ce s-a întâmplat.

După puţin timp, proprietarul portmoneului, A.L., în vârstă de 52 de ani, a reintrat în posesia acestuia, bucuros că acesta a fost găsit și înapoiat. Bărbatul a declarat că a pierdut portofelul din neatenţie. În portmoneu, acesta avea o sumă de euro şi aproximativ 500 lei, documente de identitate şi carduri bancare, toate fiind neatinse.

Jandarmii şi poliţiştii adresează felicitări bărbatului care a dat dovadă de spirit civic şi apreciază că gestul său este un exemplu de urmat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală...

Posta Romana linisteste pensionarii: Pensiile vin intre 10 si 20 ianuarie 2020

Compania Naţională Poşta Română informează că, în această lună,...

Cautat de politisti dupa ce a inselat un batran cu 900 de lei. Suna la 112 daca il vezi

Alertă în Timiş. Oamenii legii caută un bărbat suspectat...

Drumul din Dumbravita spre A1 se va largi la patru benzi cu bani de la UE. Proiectul va dura 4 ani!

Este oficial, drumul din Dumbrăvița care leagă Timișoara de...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img