Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli nu mai are RĂBDARE până la Liga I: La TIMIȘOARA vine...

Poli nu mai are RĂBDARE până la Liga I: La TIMIȘOARA vine DINAMO București! Cine e primul sponsor principal

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 4 martie 2015, Poli Timișoara și-a prezentat noul echipament oficial de joc. Noutatea care va apărea din retur pe tricourile albe sau negre este sponsorul principal al echipei: Casa Rusu, fiind vorba despre magazinele de prezentare a mobilei fabricate de Rus Savitar în fabrica aflată la doar câțiva kilometri de Timișoara.

Brandul acestei firme bănățene va fi prezent pe tricoul echipei timișorene timp de doi ani calendaristici, perioadă pe care s-a semnat un contract, însă dacă apare un alt sponsor, mult mai important, care va fi dispus să vireze clubului și mai mulți bani, acesta va ceda locul de pe tricourile fotbaliștilor. La semnarea acestuia au luat parte Liviu Anton (președintele Consiliului Director al clubului Poli Timișoara), Nicolae Robu (primarul Timișoarei) și Raimond Rusu (reprezenantul sponsorului principal). Valoarea contractului se cifrează la 300.000 de euro. ”Rus Savitar a devenit sponsorul nostru principal, sub brandul Casa Rusu. Deja din această sumă s-a achiziționat o instalație pentru reclamă, așa cum sunt pretențiile la un club de primă ligă. Cei de la Casa Rusu au acceptat cu mare generozitate ca, dacă apare un alt sponsor care va oferi mai mult, să cedeze locul de pe echipament” a explicat Liviu Anton.

Altfel, clubul bănățean a anunțat pe pagina oficială de Facebook, că Poli va juca un meci amical, pe data de 25 martie 2015, în nocturnă, de la ora 19:00 cu una dintre cele mai mari rivale ale echipelor timișorene: Dinamo București. Partida va avea loc pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, iar la meci sunt așteptați toți iubitorii fotbalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli Timișoara și-au reziliat înțelegerile cu...