Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Freedom Crew MF Timișoara, alături de Moș Crăciun, pe două roți pentru mai mulți copii din zona rurală a Timișului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Peste 100 de copii în special din mediul Rural al județului Timiș vor avea un motiv în plus de bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă. La fel ca și în 2014, atunci când a fost la prima ediție, și anul acesta membrii  vor „încăleca” pe motorete și vor pleca la plimbare, pe două roți, împreună cu Moș Crăciun.

Traseul pe care-l vor face în 2015 va fi Moșnița Nouă – Dragșina – Sacosu Turcesc – Cherevesul Mare – Buziaș, Topolovățul Mic – Ictar Budinț – Topolovățul Mare, pe parcursul căruia vor intra în casele copiilor nevoiași. Cadourile din sacul lui Moș Crăciun va fi asigurat din donația clubului Freedom Crew MF Timișoara și a tuturor celor care doresc să se alăture campaniei de suflet.

„Dacă vremea va ține cu ajutoarele lui Moș Crăciun, îl vom însoți pe două roți la casa fiecărui copil”, a transmis Flavius Ciulică, președintele Freedom Crew MF Timișoara. Campania se va desfășura pe data de 19 decembrie 2015, iar plecarea va avea loc la ora 10.00 de la benzinăria Rompetrol de pe b-dul Iosif Bulbuca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare